Iran en de bom

De verkiezingen in Iran hebben de internationale gemeenschap – vooral de VS en de EU – geschokt. Het lijkt een beetje terug naar af. En de nieuw verkozene, wiens naam ik met de beste wil van de wereld maar niet in mijn kop krijg, heeft al gezegd dat Iran zijn eigen conservatieve koers zal verdervaren, het maken van een kernwapen inbegrepen. Dit artikel gaat daar over: wij, dwz het Westen, zal moeten leren leven met een Iran dat over kernwapens beschikt. Merkwaardig genoeg wordt in dit artikel nergens gewag gemaakt van het feit dat in de streek de staat Israël over kernwapens beschikt en dat dit de reden kan zijn voor de hardnekkigheid van de Iraniërs. Of heeft dat daar niets mee te maken?
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.