Stamcelonderzoek

Op 29 juli, eergisteren dus, heeft Bill Frist, de voorzitter van de Republikeinse meerderheid in de Senaat van de VS zijn steun gegeven aan het verderzetten van het medisch onderzoek van stamcellen. Dit natuurlijk tegen president Bush en wellicht de meerderheid van zijn partijgenoten. Een moedige beslissing, die de wetenschappers in de VS en daarbuiten alleen maar kan verheugen. In verband met het morele dilemma, dat achter deze beslissing zit, kreeg ik vandaag van de heer Baschetti, een Italiaans medicus op rust, een verhelderend betoog over “moraal” in evolutionair perspectief: Stamcelonderzoek. Beslist de moeite waard om verder over na te denken!
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.