Waarom de dynosauriërs verdwenen

Als je dat nog niet weet, dan moet je zeker naar het artikel van Matthew Huber, assistent-professor aan de Purdue University in de VS. Als zoon van hippie-ouders groeide hij op langs de stranden van Hawai, en nam zijn jongensdromen weer op aan de univ. Via computermodellen van vroegere klimaatveranderingen probeert hij inzicht te krijgen in de nabije en verdere toekomst van onze groene planeet. Niet zonder belang voor onze achter-achter-kleinkinderen!
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Waarom de dynosauriërs verdwenen”

 1. ward van rompay Says:

  beste andré,
  heb eens tijd kunnen maken om door je website te lopen;
  heel leuk!
  keep up the good work,
  groeten
  ward

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.