Honds artikel

Een van de fenomenen waar de mensen zich in Antwerpen (en wellicht ook elders) het meest aan ergeren, zijn de hondendrollen die te pas en te onpas worden achtergelaten door slordige eigenaars van de lieve beestjes. Moeten we het houden van honden daarom verbieden? Of nog meer hondenrassen op de lijst van verboden beesten zetten, omdat nu en dan een kind lelijk door een hond wordt toegetakeld? Of buren aanklagen, die hun hond opsluiten en hem dagenlang laten janken, terwijl zij op hun werk zijn of een dagje uit? Het zijn vragen, die in het dierenparadijs, dat Groot-Brittanië is, door een zekere Trevor Jackson, zelf een Brit, worden gesteld. Ik stel voor de man door een aantal honden te laten verscheuren.




You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Honds artikel”

  1. purpletiger Says:

    Waarom moet men steeds de honden in een slecht daglicht zetten??? De eigenaars zijn meestal de schuldigen en dit door nalatige opvoeding… Dus men zou beter eens beginnen uitkijken naar een regeling waarbij bv. een screening gehouden wordt van de toekomstige hondeneigenaar waardoor minder problemen zullen voorkomen… I.p.v. de honden op een zwarte lijst te zetten, zet slechte eigenaars op een zwarte lijst en maak die eens bekend bij handelaars en kwekers!!!

    Een groot HONDENliefhebber

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.