Kosovo

Soms heb ik de indruk dat de regering Bush in een paar jaar honderden jaren diplomatieke inspanningen om mensen en culturen in vrede samen te laten leven teniet heeft gedaan. En dat we wat de internationale politiek betreft met hem terug in de Middeleeuwen zitten. Dat blijkt nog maar eens in zijn houding tov de kwestie Kosovo. Zie maar wat Ramonet er in Le Monde Diplomatique over schrijft. Het wordt meer dan tijd dat we hier in Europa op een meer resolute wijze het pad weer inslaan van de diplomatie – desnoods tegen de VS in. Dat pad hebben we helaas in de vorige eeuwen te dikwijls verlaten, met de vreselijke gevolgen vandien.
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.