Opwarming van de aarde

Lezen over de opwarming van de aarde, terwijl het nu buiten vijf graad onder nul is, lijkt wel een pleidooi te zijn voor de argumenten van de klimaatsceptici, dwz voor al wie weigert aan te nemen dat de aarde globaal aan het opwarmen is en vooral dat dit de schuld is van de mens. Nochtans lijken alle wetenschappers het er over eens te zijn, al lang, dat de aarde opwarmt en dat CO2 daar voor een deel verantwoordelijk voor is. Maar wat baten kaars en bril, als de uil niet zien en wil, lees maar even enkele van de reacties op het artikel, dat ingaat op de bevindingen van een aantal wetenschappers over het klimaat.
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.